BlackBerry Classic Non Camera
For Verizon
Мережа | |
стандарти зв'язку | GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE |
2G bands | GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 |
CDMA 800 / 1900 | |
3G bands | HSDPA 850 / 900 / 1900 / 2100 |
CDMA2000 1xEV-DO | |
4G bands | LTE band 4(1700/2100), 13(700) |
Швидкість | HSPA 42.2/5.76 Мбит/сек, LTE Cat4 150/50 Мбит/сек, EV-DO Rev.A 3.1 Мбит/сек |
GPRS | так |
EDGE | так |
Оголошено | |
Анонс | 2015, лютий |
Статус | Доступний. Дата виходу 2015, березень |
Корпус | |
Розмір | 131 x 72.4 x 10.2 мм (5.16 x 2.85 x 0.40 дюйма) |
Вага | 178 гр (6.28 унцій) |
Keyboard | QWERTY |
Тип SIM-карти | Nano-SIM |
- Optical trackpad |
Экран | |
Тип | IPS LCD, ємнісний сенсорний дисплей, 16M кольорів |
Розмір | 3.5 дюйми, 39.5 см2(~41.7% співвідношення сторін екрану до корпусу) |
Роздільна здатність | 720 x 720 пікселів, 1:1 співвідношення (~291 щільність пікселів на дюйм) |
Захист | Corning Gorilla Glass 3 |
Платформа | |
ОС | BlackBerry OS 10.3.1 |
Процесор | Dual-core 1.5 ГГц Krait |
Пам'ять | |
Слот для карт | microSD, об'ємом до 256 Гб (виділений слот) |
Внутрішня | 16 Гб, 2 Гб ОЗУ |
Камера | |
ні |
Звук | |
Гучний зв'язок | так |
3.5 мм роз'єм | так |
- Активне шумозаглушення з виділеним мікрофоном |
Зв'язок | |
WLAN | Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, двосмуговий, точка доступу |
Bluetooth | 4.0, A2DP, EDR, LE |
GPS | так, з A-GPS |
NFC | так |
Радіо | FM |
Інтерфейс USB | microUSB 2.0 (SlimPort) |
Відмінності | |
Датчики | Акселерометр, гіроскоп, датчик наближення, компас |
- MP3/WMA/WAV/eAAC+/FlAC програвач - DivX/XviD/MP4/WMV/H.264 програвач - Фото / відео-редактор - Перегляд документів |
Живлення | |
Незнімний Li-Ion 2500 мАч акумулятор | |
Час очікування | до 384 ч (3G) |
Час розмови | до 22 ч (3G) |
Різне | |
Кольори | Black |
SAR | 1.41 Вт/кг (голова) 0.78 Вт/кг (тіло) |
Ціна | близько 180 євро |
Схожі пристрої:
BlackBerry Q10
Samsung I9505 Galaxy S4
BlackBerry Q5
BlackBerry 9720
BlackBerry Classic
Huawei P10 Lite
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.